Beste LETS-Brussel-lid,
We zijn blij een nieuwe LETS-kookavond te mogen aankondigen voor de LETS-Brussel-leden.
Veerle zal het ‘plantaardig’ koken begeleiden bij Luc in Sint-Gillis.
Deze zal doorgaan op donderdag 27 februari 2020 om 17u30 (uitleg en samen koken).
Je kan ook om 18u30-19u aanschuiven voor (de afwerking en) het nuttigen van de maaltijd.
Op het menu staan nu (onder voorbehoud wijzigingen en de beschikbaarheid van de ingrediƫnten)
voorgerecht : fajitas
hoofdgerecht : Mexicaans kapsalon met Mexicaanse burgers
Wil je er bij zijn ? Meld je, bij voorkeur, via het inschrijvingsformulier
of via Veerle : twosaddhus@yahoo.es
Daarenboven is er de mogelijkheid om (extra) meeneem-maaltijden te bestellen, ook al ben je er die avond niet.
Zoals de vorige keren zullen we de kosten van de ingrediƫnten delen en zullen we Veerle en Luc waarderen met ketjes voor de tijd die ze eraan besteedden.
Opgelet : Max 12 deelnemers, begeleider inbegrepen, max 20 maaltijden.
Groetjes.
Veerle, Luc