Mojgan gaat ons begeleiden in het maken van een vegetarische Noord-Iranese maaltijd.
Deze activiteit kadert in ‘de ronde van LETS‘
Het menu :
Voorgerecht: Iraanse linzensoep
Hoofdgerecht: Mirza Ghasemi – aubergine schotel met rijst – vegetarisch en veganistische variant !
Een gezellige sociale avond om bij te praten en samen nieuwe recepten te ontdekken en klaar te maken.
Waardering : 10+2 ketjes voor de tijd. De kostprijs van de ingrediƫnten wordt gedeeld onder de deelnemers (tussen 3 en 5 euro).
Je kan mee komen koken vanaf 17u of mee aan tafel aanschuiven rond 19u.
Je kan extra porties bestellen om mee te nemen, tegen kostprijs (geen extra ketjes).
Aanmelden bij Luc : luc_desmedt@hotmail.com
Zin om iets een recept samen klaar te maken of om bepaalde ingrediƫnten te ontdekken ? bv zeewier. Geef voorstellen/vragen door aan Luc.
Locatie: bij Luc, Smidsestraat 17, Sint-Gillis